Winkelwagen Geen producten

Retour garantie

De voorwaarden van de 14 dagen retour garantie van Fantasy Fashion Holland

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ffholland@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Er zijn een aantal artikelen die niet retour gestuurd kunnen worden:
  1. Het artikel voor u op betstelling is gemaakt. Dit geldt voor alle producten van het merk Brizjied Fashion. Deze kleding wordt speciaal op uw verzoek gemaakt en kan niet worden geretourneerd. Als de kleding niet passend zit zal Fantasy Fashion ervoor zorgen dat dit kostenloos wordt aangepast door Brizjied Fashion.
  2. De kleding gedragen is, gewassen of u zelf heeft getracht de kleding te herstellen of te repareren.
  3. Alle beenmode zoals panty's, kousen en sokken maar ook bodystockings en latex kleding kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden.


Retour adres:

FFH
Punterdiep 10
8032 TV  ZWOLLE
NEDERLAND

 
GRATIS VERZENDEN VANAF 25 EURO - SNELLE LEVERING - 14 DAGEN RETOUR GARANTIE

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software