Winkelwagen Geen producten

Wet look leggings en leren leggings van Pamela Mann

Wet look leggings van Pamela Mann en celebrities

De wet look leggings van Pamela Mann bekend van diverse celebrities gaan voor de derde keer het voorjaar domineren. Ze zijn dus verkrijgbaar in 2 uitvoeringen namelijk de wet look leggings en de leather look leggings.  Beide varianten zijn beschikbaar in 2 maten (S/M en M/L) en ze zijn multi inzetbaar.

Wet look legging

Ook dit voorjaar is deze legging onmisbaar! Ze zijn zo ongelofelijk cool dat je je afvraagt of je nog wel zonder kunt. De samenstelling van de gebruikte materialen: 95% polyester 5% elastane

Leather look legging

De matte nep leren legging doet denken aan PVC / lak kleding en kan prima gecombineerd worden met een cropped topje. Maar ook gympen met een blouse gaan prima voor een nette casual look.

Voor ons zijn de engelse wet look leggings van Pamela Mann de enige echte wet look leggings en vele bekende sterren zijn gespot met de leggings. Wijn noemen Rihanna, Pixie, Rita en Lauren (zie hoofd foto). Natuurlijk is de lijst met bekendheden erg lang geworden. Wij van Fantasy Fashion hebben besloten om dus ook dit seizoen gewoon door te gaan met het leveren van de leggings. Mocht je ook geinteresseerd zijn in de leggings dan kun je ze gewoon bij ons bestellen in onze webshop bij de categorie beenmode > leggings.

Voor het gemak hebben we de webshop links voor beide artikelen hieronder geplaatst:

http://www.fantasy-fashion.nl/pamela-mann-wet-look-legging

http://www.fantasy-fashion.nl/pamela-mann-zwarte-nep-leren-legging

  T. van den Boom         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
GRATIS VERZENDEN VANAF 25 EURO - SNELLE LEVERING - 14 DAGEN RETOUR GARANTIE

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software